Kdo dnes hraje Wimbledon? 5. den 6. července - Federer a Serena Williamsová budou v akci

Den třetí: Mistrovství - Wimbledon 2018

Třetího dne se Federer vrátil proti Lackovi a vyhrál ve dvou setech



Federer, Raonic a Monfils jsou připraveni

Nejlepší nasazený Roger Federer bude hrát Jan-Lennard Struff na středovém kurtu. Předtím se potkali jen dvakrát a při obou příležitostech ho Federer dokázal pohodlně porazit. Poté, co prošel kolem Lacka, hledal snadný průchod do osmifinále.



Milos Raonic, Gael Monfils a John Isner budou také vidět v akci 5. den. Monfils může očekávat tvrdší odpor Sama Querreyho, než jaký musel čelit v předchozím zápase proti Lorenzi, zatímco od Isnera a Raoniče se neočekává, že by se proti nim hodně natahovali duo Radu Albot a Dennis Novak.



Serena hraje Mladenovic

Serena Williamsová se dnes vrátí na kurt poté, co porazila Viktorii Tomovou v 64. kole. Bude hrát Kristinu Mladenovic, se kterou se setkala jen jednou a kde musela trochu bojovat, aby se prosadila. Karolina Plíšková a další sestra Williamsová, Venus, by také hledaly rychlou práci svých protivníků, aby prodloužily nájezd do 16. kola.

Zde jsou všechny informace, které potřebujete vědět o důležitých zápasech pátého dne ve Wimbledonu:

Pánské dvouhry

P. Kohlschreiber (25) vs K. Anderson (8); Soud 2, 16:00 IS a 11:30 BST



S. Querrey (11) vs. G. Monfils ; Středový kurt, 17:30 IST a 13:00 BST



A. Mannarino (22) vs D. Medveděv; Soud 3, 18:30 IST a 14:00 BST

G. Pella vs M. McDonald; Soud 18, 18:35 IST a 14:05 BST



S. Tsitsipas (31) vs T. Fabbiano; Soud 12, 18:35 IST a 14:05 BST



J. Isner (9) vs R. Albot; Soud 2, 19:15 IST a 14:45 BST

D. Novák vs. M. Raonic (13); Soud 1, 20:30 IST a 16:00 BST

R. Federer (1) vs J. Struff; Centrální dvůr, 20:45 IST a 16:15 BST

Dvouhra žen

E. Rodina vs M. Keys (10); Soud 3, TBD

L. Šafářová vs. E. Makarová; Soud 12, TBD

K. Siiniakova vs. C. Giorgi; Soud 18, 16:00 IS a 11.30 BST

Y. Wickmayer vs. D. Vekic; Soud 3, 17:15 EST a 12:45 BST

raketbalové techniky

K. Bertens (20) vs. V. Williams (9); Soud 1, 18:00 IST a 13:30 BST

J. Georges (13) vs B. Strycova (23); Soud 2, 18:00 IST a 13:30 BST

K. Pliskova (7) vs M. Buzarnescu (29); Soud 1, 19:15 IST a 14:45 BST

K. Mladenovic vs. S. Williams (25); Středový kurt, 19:30 IST a 15:00 BST

Muži, čtyřhra, 64

K. Krawietz/A. Mies vs P. Cuevas/M.Granollers (11); Soud 5, 16:00 IST a 11:30 BST

M. Bryan/J. Sock (7) vs M. Middlekoop/S. Arends; Soud 14, 16:00 IST a 11:30 BST

R. Jebavy/A. Molteni vs R. Farah/J. Cabal (6); Soud 10, 16:00 a 11:30 BST

A. Vasillevski/A. Sancic vs R. Hasse/R. Lindstedt; Soud 16, TBD

A. Qureshi/J. Roger (9) vs N.Shupski/K. Shupski; Soud 8, 16:00 IST a 11:30 BST

O. Marach/M. Pavic (1) vs M. Reyes-Varela/F. Delbonis; Soud 18, 17:15 IST a 12:45 BST

P.Lorenzi/A. Ramos-Vinolas vs B. Soares/ J. Murray (5); Soud 12, 17:15 IST a 12:45 BST

Muži, čtyřhra, 32. kolo

F. Skugor/D. Inglot (15) vs S. Gonzalez/M. Demoliner; Soud 15, 17:15 IST a 12:45 BST

M. Matlowski / J. Erlich vs L. Kubot / M.Melo; Soud 17, 17:30 IST a 13:00 BST

E. Roger-Vasselin / R. Bopanna (12) vs J. Salisbury / F. Nielsen; Soud 7, 17:30 IST a 13:00 BST

A. Peya/N. Mektic (8) vs D. Lajovic/M. Základní; Soud 15, 18:35 IST a 14:05 BST

Ženy, čtyřhra, 64

A. Sevastová/M. Minella vs G. Garcia Perez/F. Stollar; Soud 15, 16:00 IST a 23:30 BST

Ženy, čtyřhra, 32. kolo

S.Kenin/S. Vickery vs K. Flipkens/M. Niculescu (13); Soud 10, 17:20 IST a 12:50 BST

G. Dabrowski/Y. Xu (6) vs S. Aoyama/J. Brady; Soud 16, 17:20 IST a 12:50 BST

L. Kumkum / X. Han vs V. King / K. Srebotnik; Soud 8, 17:20 IST a 12:50 BST

A. Sabalenka / V. Kudermetova vs L. Hradecka / S. Hsieh (14); Court 5, 5:20 PM IST and 12:50 PM BST

A. Gronefeld/R. Atawo vs H. Watson/T. Maria (11); Soud 14, 17:50 IST a 13:20 BST

A. Spears/A. Rosolska vs S. Peng/Y. Chan (5); Soud 16, 18:35 IST a 14:05 BST

C. McHale/J. Ostapenko vs H. Chan/z. Yand (7) Soud 10, 18:35 IST a 14:05 BST

E. Mertens / D. Schuurs (8) vs V. Zvonareva / E. Makarova; Soud 17, 18:50 IST a 14:20 BST

Kolo 64 ve smíšené čtyřhře

R. Olaru/F. Martin vs A. Barty/T. Kokkinakis; Soud 6, 17:30 IST a 13:00 BST

N. Monre/O. Kalashnikova vs K. Skupuski/A. Kovář; Soud 8, 18:35 IST a 14:05 BST

J. Cerretani/R. Voracová vs D. Gavrilová/J. Kovář; Soud 7, 18:50 IST a 14:20 BST

J. Peers/S. Zhang vs H. Podlipnik-Castillo/L. Marozava; Soud 14, 19:05 IST a 14:35 BST

A. Rodionová/A. Vasilevski vs K. Boulter/L. Bambridge; Soud 6, 19:20 a 15:10 BST

S. Aoyama/H. Nys vs N. Kichenok/M. Daniell; Soud 16, 19:50 a 15:20 BST

R. Hasse / K. Flipkens vs V. King / F. Skugor; Soud 17, 20:05 IST a 15:35 BST

B. Mattek-Sands/M. Bryan vs X. Knoll/P. Oswald; Soud 7, 8:10 IST a 15:40 BST

A. Qureshi/A. Parra Santonja vs A. Molteni/M. Ninomiya; Soud 14, 20:25 IST a 15:55 BST

P. Martic/A. Sancic vs A. Sitak/L.Kichenok; Soud 6, 20:40 IST a 16:10 BST

M. Matlowski/M. Buzarnescu vs D. Sharan/A. Rosolská; Soud 16, 21:10 IST a 16:40 BST

N. Broady/K. Skupski vs J. Salisbury/K. Dunne; Soud 3, 21:15 IST a 16:45 BST

R. Atawo/S. Gonzalez vs N. Mahut/E. Svitolina; Soud 17, 21:25 a 16:55 BST

E. Mertens/W. Koolhof vs V. Azarenka/J. Murray, TBD

Z. Yang/R. Lindstedt vs H. Dart/J. Clake; TBD

nejlepší tenisová raketa pro začátečníky

J. Sock/S. Stephens vs S. Stosur/D. Inglot; TBD

Všechna svítidla se mohou změnit. Čas se může lišit podle doby trvání předchozího zápasu na stejném hřišti.

Populární Problémy

Dnes v noci je premiéra 16. série filmu „Keeping Up With the Kardashians“. Získejte informace o epizodě KUWTK a o tom, jak ji sledovat online, prostřednictvím živého streamování bez kabelů.

Světová jednička 12 David Goffin čelí v neděli v prvním kole Roland Garros nadějnému teenagerovi Janniku Sinnerovi. Sinner vede Goffina 1: 0 při vzájemných setkáních na turné.

Pokud máte let odlétající z letiště Newark a rozhodnete se cestovat na letiště pomocí blízkých vlakových linek, uvědomte si, že to není tak jednoduché, jak to zní. Tento článek vám poskytne podrobnosti, abyste se tam dostali. Zajistěte, aby kdekoli začnete ...

`` Půjdu do tmy, `` má v neděli premiéru nová dokumentární série HBO o honu Michelle McNamary na Golden State Killer. Zde je návod, jak to sledovat online.

Lakers a žhavé sítě se v úterý setkávají na zúčtování v Brooklynu. Zde je návod, jak sledovat hru online bez kabelu.

Grunge začalo v 90. letech, kdy se kapely jako Nirvana a Alice in Chains staly velkými. Mladí dospělí, kteří se zúčastnili hnutí grunge, se začali oblékat do neformálního oblečení inspirovaného Seattle a přijali nový přístup k nesouladu ...